Gelaatsbehandelingen - Schoonheidsinstituut Hedwig Coppé

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Gelaatsverzorging
Gelaats behandelingen
 
Be CalmBe-calm is de nieuwste verzorgingslijn van Germaine de Capuccini ontwikkelt voor de meest gevoelige en reactieve huid.
PurexpertOriginele en geavanceerde behandeling in 3 fases.
De huid wordt schoner en gelijkmatiger,de poriën en onregelmatigheden in de teint zullen verminderen en het ontstaan van de eerste rimpels worden voorkomen.
Royal JellyGelaatsverzorging met Koninginnengelei werkt in op de cohesie van de opperhuid. De huid wordt diepgaand gevoed, versterkt en gerevitaliseerd, ze wordt steviger en straalt.
Timexpert RidesEen geavanceerde aanpak van de strijd tegen rimpels en expressielijnen. Timexpert Rides is het efficiënte alternatief voor chirurgie. Drie kernachtige werkingen in één enkele behandeling: Regenereert, vult en remt af.  Aanbevolen voor de huid die zijn eerste rimpels en expressielijntjes krijgt.
Timexpert LiftVerstevigende behandeling met een liftend effect.
Problemen van slapheid en verlies van volume in het gelaat zullen verminderen en de gelaatsvolumes zullen hersteld worden.
Ideaal voor de huid die een behandeling nodig heeft tegen het verlies van gelaatsvolume.
Excel Therapy O2
Bescherming tegen stress-veroorzakende milieuomstandigheden en veroudering.
Behandeling met Cytokines en Zuurstof.
Voor de huid waarvan het afweersysteem moet worden geactiveerd en versterkt om vroegtijdige veroudering te voorkomen.
Timexpert C + A.G.E
(advance glycation end products)
Behandeling zorgt voor buitengewoon veel stevigheid en elasticiteit, de kleur en de hydratie van de huid verbetert waardoor deze gaat stralen.  Remt de vorming van AGE´s af en breekt reeds bestaande af. Aanbevolen bij grauwe, doffe huid, die niet straalt of glanst. Doffe, gedehydrateerde huid zonder vitaliteit, slappe huid.
Behandeling kan elk moment van het jaar. Af en toe als “flash”-behandeling (1 sessie) of als diepgaand revitaliserende behandeling (4 sessies).
Hydracure
Dit is een actieve hydratatiekuur, zorgt voor bescherming tegen dehydratatie en klimatologische omstandigheden.
Versterkt de afweer tegen vroetijdige veroudering.
Aanbevolen voor normale tot gemengde huidtypes, normale tot droge huidtypes, erg droge huidtypes die een extra dosis hydratatie nodig.
Speciale gelaatsverzorging voor mannenEen behandeling voor een goede hydratie en anti-vermoeidheid van de huid. Bescherming tegen stress-veroorzakende milieuomstandigheden en veroudering.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu