LED Lichttherapie - Schoonheidsinstituut Hedwig Coppé

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Energist ReGen®
de revolutionaire LED lichttherapie


ReGen is een erkende technologie voor huidverbetering, gebaseerd op zuiver rood en blauw LED licht.

 
Het resultaat
  • Rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen
  • De vochtbalans verbetert
  • Couperose en pigmentvlekken verzachten
  • De poriën verkleinen
  • De huid wordt gladder en een geïrriteerde huid wordt weer gezond
  • De spankracht en de elasticiteit van de huidstructuur verbetert, met een duidelijke versteviging en lifting van de huid tot gevolg.
 
Hoe werkt ReGen Rood ?
 Het energetische licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat. De diverse huidcellen slaan energie op en worden optimaal gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar. De meeste mensen ondervinden een onmiddellijk effect vanaf de eerste sessies, namelijk een egaler en zachter huidbeeld, de huid straalt en voelt strakker aan.

 
 
Hoe werkt ReGen Blauw ?
 Het energetische blauwe licht heeft een bacteriedodende werking op de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de vorming van acnépuistjes. Tijdens de kuur wordt de acné geleidelijk aan minder. Enkele weken na de kuur wordt gemiddeld een verbetering van 76% waargenomen.

 
 
Hoe werkt ReGen Rood en Blauw samen?
 Een mix van rood en blauw licht samen werkt kalmerend op een geïrriteerde huid. Bij acné en acnéletsels heeft het een genezing bevorderende werking.

 
Is het veilig?
 De wetenschappelijk ontwikkelde lichtbron bevat geen schadelijk UVA -of UVB- licht. ReGen behandelingen zijn absoluut veilig en dan ook geschikt voor alle leeftijden.

 
De behandeling
 De behandeling duurt ongeveer 35 à 45 minuten, waarbij het licht gedurende 20 à 30 minuten op de huid wordt geplaatst. Voor de beste resultaten wordt ReGen bij voorkeur gecombineerd met een middelmatige tot sterke peeling en/of microneedling. De opgeleide therapeut adviseert de patiënt/cliënt omtrent de combinatiemogelijkheden en het aantal behandelingen. Meestal bestaat een kuur uit 10 behandelingen, gespreid over 5 tot 10 weken.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu