QMS anti aging - Schoonheidsinstituut Hedwig Coppé

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

QMS Medi Cosmetics
Schoonheidsinstituut Hedwig Coppé breidt uit en onderscheidt zich verder op het gebied van anti aging.
Reeds jaren leggen wij als instituut de nadruk op huidverbetering en advies, samen met de klanten trachten we steeds de beste resultaten te behalen.  Dit gaat steeds samen met de nodige studies, opleidingen, investeringen en een gerichte zoektocht naar nieuwe ontwikkelingen in producten en technieken.
Vandaar zijn we uiterst tevreden om U de samenwerking met !QMS Medicosmetics te kunnen aankondigen, en U voortaan voor deze revolutionaire behandelmethode in ons instituut te kunnen verwelkomen.
!QMS Medicosmetics is een revolutionaire behandelmethode en wordt inmiddels over de hele wereld gebruikt door plastische chirurgen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten.

!QMS Medicosmetics is ontwikkeld door Dr.Med.Erich Schulte een Duitse arts in kaak en gezichtschirurgie evenals reconstructieve plastische chirurgie.  Door zijn studie en onderzoek boekt hij successen in het gestuurd weefselherstel op slecht helende en misvormde huid en litteken behandeling.
Dit behandelingsconcept is uniek en ook op een normale huid heel effectief.  Het is een volmaakte huidverzorgingsbehandeling die berust op de wetenschap       " CELVERJONGING"
!QMS is medisch onderscheiden vandaar ook !QMS Medicosmetics

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu