Vragen TANTASTIC spray tanning - Schoonheidsinstituut Hedwig Coppé

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Spray Tanning
Tantastic spray tanning
TANTASTIC  Spray Tanning

Enkele antwoorden op belangrijke vragen

Wat is TANTASTIC spray Tanning ?
Tantastic© geeft de huid een prachtige egale en super natuurlijke teint zonder UV in slechts enkele minuten. Dit gebeurt in de volledig automatische Tantastic HD spraycabine. Het product wordt over het hele lichaam verneveld door gebruik van de gepatenteerde MAGNETAN® en HD technolgie.

Wat is MANGNETAN® technologie ?
Deze technologie zorgt ervoor dat tijdens het vernevelproces de micro-vloeistofdeeltjes worden gepolariseerd en zich als kleine magneetjes gedragen. Door de magnetische eigenschappen van het lichaam zullen de deeltjes gelijk en mooi verdeeld worden aangetrokken tot de huid zodat een zacht, even en natuurlijk resultaat wordt bekomen.

Wat is HD technologie ?
HD technologie voegt warmte toe tijdens de behandeling, door de warmte zal de huid het produkt maximaal kunnen opnemen en zorgt ook voor een aangenamer gevoel tijdens de behandeling.

Welke producten worden er gebruikt ?
De gebruikte producten zijn enkel gemaakt op natuurlijke basis en bevatten geen chemicaliën of kleurstoffen. Het belangrijkste bestanddeel is DHA (dihydroxyacetone), dit is een koolhydraat gemaakt op basis van plantaardige producten waaronder suikerbiet, rietsuiker, ...

Hoe werken de producten, hoe krijg ik een bruine teint ?
Het product wordt verneveld op de huid en zal door de huid worden opgenomen. Het koolhydraat reageert met de proteïnen en aminozuren in de bovenste huidlaag. Op een veilige manier zal de huid vervolgens melanine aanmaken en ontwikkelt het de natuurlijke bruine teint.

Is het veilig ?
De werking van DHA is doorheen de jaren uitvoerig dermatologisch en klinisch getest en heeft geen bijwerkingen vertoond. Ook studies uitgevoerd in opdracht van de Europese commissie hebben uitgewezen en bevestigd dat DHA geen enkel risico vormt voor de consument bij gebruik in crèmes of spray cabines. De behandeling is bovendien hydraterend en huidverzorgend dankzij de toevoeging van Vitamine E, groene thee extracten en Aloë Vera.

Zijn er verschillende tinten die ik kan kiezen ?
Men heeft de keuze uit 3 verschillende bruinings tinten : Light, Medium of Dark. De aanbevolen tint is afhankelijk van het huidtype en het gewenste resultaat.

Heb ik na de behandeling onmiddellijk een kleur ?
Neen, het product heeft tijd nodig om te kunnen reageren, na 3 à 4 uur zal de kleur zichtbaar worden en ook daarna nog verder ontwikkelen.

Is mijn huid nat na de Tantastic Spray Tan behandeling ?
Neen, in de cabine is een geforceerde luchtdroging ingebouwd. Indien de huid op bepaalde plaatsen nog wat vochtig zou zijn kan men dit met een handdoek droog deppen. Nooit wrijven !

Mag ik douchen na de behandeling ?
Neen, om het product goed de tijd te gunnen om door de huid te worden opgenomen mag er gedurende 6 tot 8 uur geen water worden gebruikt. Het water zou het product vóór de inwerking kunnen wegspoelen waardoor niet het gewenste resultaat wordt bereikt.

Zal ik een oranje kleur kunnen krijgen ?
Neen, de gebruikte technologie zorgt voor een optimale verdeling van het product over het hele lichaam, dit zorgt voor een mooie egale en natuurlijke teint.

Moet ik mij voorbereiden voor een Spray Tan ?
Ideaal is dat men een lichaams scrub uitvoert vóór de behandeling. Op deze manier verwijder je de dode huidcellen en zal de huid het product beter kunnen opnemen en zal de teint ook langer blijven. Ook mag men geen maquillage, crèmes of lotions gebruiken. Puur natuur.
Scheren, ontharen kan ook best vooraf gebeuren omdat dit weer huidcellen zal verwijderen.

Hoe lang behoud ik de bruine teint ?
Dit is afhankelijk, met het wisselen van de huidcellen zal ook de kleur vervagen en verdwijnen. Normaal kan je de kleur 7 tot 10 dagen behouden.

Wat moet ik dragen voor een behandeling ?
De meeste mensen dragen geen kledij tijdens de behandeling, vermits een behandeling volledig automatisch verloopt en geen andere personen aanwezig zijn. Je kan indien je wenst een broekje dragen, maar op de bedekte plaatsen zal de huid niet kleuren. De keuze is volledig aan u.

Zal zwemmen mijn kleur laten verdwijnen ?
Veel zwemmen in water met chloor of zoutwater kunnen de kleur laten verzachten en sneller dan normaal laten verdwijnen. Dit omdat chloor en zout de huid laten uitdrogen waardoor de huidcellen sneller worden vervangen. Het nemen van een bad, douche zal de kwaliteit van uw teint niet aantasten. Ideaal is het om u al deppend met een handdoek te drogen, op deze manier wrijft u de huidcellen niet weg en blijft uw teint langer. Ook de de huid hydrateren is steeds goed.

Mag ik nog zonnebaden, na een behandeling ?
Natuurlijk, niets in het product belet u om te zonnebaden onder de zon of te bruinen onder de zonnebank. Let wel dat Tantastic u een bruine kleur geeft maar u geen enkele bescherming biedt tegen UV stralen.

Voor wie is het geschikt ?
TANtastic Spray Tanning is volkomen veilig en mag door iedereen worden gebruikt, ook voor klanten onder de 18 jaar en zwangere vrouwen. Ideaal voor mensen die de schadelijke UV straling willen vermijden, mensen met weinig tijd. TANtastic biedt u een snel en veilig alternatief.

Hebt U nog vragen of wenst u een afspraak,
aarzel niet ons te contacteren.
Hedwig Coppé

Tantastic spray tan room Zandhoven

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu